Hannah Blundell gjorde 1-0 för Chelsea mot PSG. Foto: TT

Chelsea vann mot PSG

Chelsea besegrade PSG i den första kvartsfinalmatchen av två med 2-0.

Det vankades svenskmöte när Chelsea, med Jonna Andersson och Magdalena Ericsson i startelvan, men Hedvig Lindahl på bänken, mötte PSG med Emma Berglund från start. Och det var hemmalaget som var starkast.

Efter en mållös första halvlek dröjde det till den 73:e minuten innan högerbacken Hannah Blundell snyggt kom fram i banan, laddade utanför straffområdet och skruvade in bollen i det bortre hörnet.

Med två minuter kvar av ordinarie tid utökade Erin Cuthbert på till 2-0, vilket blev slutresultatet.

Innan matchen försökte supportrar till det franska laget ta sig in på arenan med vapen.

Engelsk polis blev uppmärksammade på händelsen kort innan matchstart, men supportrarna hade försvunnit när polisen kom dit. Polisen stnnade sedan en buss, där de hittade vapen som knivar och knogjärn.