Manchester City vände mot PSG – två mål på sju minuter Foto: Bildbyrån.

Manchester City vände mot PSG – två mål på sju minuter

En utmärkt första halvlek för PSG.

Men den andra blev en mardröm.

Två mål inom loppet av sju minuter gjorde att Manchester City kunde vinna med 2-1 i Champions League-semifinalen.

PSG inledde semifinalen suveränt. Efter en kvart skickade Angel Di Maria in bollen vid en hörna och Marquinhos tryckte in 1-0 med skallen. Hemmalaget skapade ytterligare chanser att göra mål – samtidigt som Manchester City hade stora problem.

Men i andra halvlek tappade PSG matchen. Inom loppet av sju minuter hade City vänt.

Två snabba mål av City

I den 64:e minuten skickade Kevin De Bruyne in bollen i straffområdet. Målvakten Keylor Navas missbedömde bollen och stod för ett misstag när han släppte den förbi sig.

I den 71:e minuten sköt Riyad Mahrez en frispark som gick genom muren på PSG.

Två blytunga baklängesmål.

Då kom nästa smäll.

Gueye utvisad

Med en kvart kvar på matchuret blev Idrissa Gueye utvisad. Han fick syna det röda kortet efter en tuff tackling.

PSG orkade inte få in en kvittering efter utvisningen.

City har en fördel inför returen i Champions League-semifinalen. Laget tar med sig 2-1 till hemmamatchen den 4 maj.

Di Maria har gjort 103 assist under sin tid i PSG. Därmed tangerade han Safet Susic:s notering, och han är rekordman i klubben.