Tecatito Corona, till vänster, i kamp med Famalicaos Ruben Lameiras i onsdagens match. Foto: TT

Corona firade mål med kramar

Uppdaterad
Publicerad

När den portugisiska ligan gjorde omstart under pandemin i onsdags passade Tecatito Corona på att göra mål för Porto. Han visade ingen social distansering vid firandet av målet.

Det var en kvart från slutet som ett inlägg gick över backlinjen till Corona som tog ner bollen med höger fot och klippte sedan in den studsande bollen med ett hårt vänsterskott och fick se den smita in vid den närmsta högra stolpen.

Det betydde 1-1 för hans Porto borta mot Famalicao, som dock vann matchen med 2-1, vilket betydde att Porto tappade serieledningen till Benfica.

Corona och idrott

Lagkamraterna blev överlyckliga och sprang fram och kramades och gjorde highfives med Corona – någon social distansering var det inte tal om på den folktomma arenan.

Har fört samtal med Chelsea

Ligan startade om efter ett par månader långt uppehåll på grund av coronapandemin, vilket fått sociala medier att gå i spinn på målskyttens osannolika namn. Det är oklart om Corona sköljde ner med en Corona efter matchen.

Förra månaden berättade Coronas agent att den mexikanske landslagsmannen förde samtal med Chelsea om en övergång i sommar.

– Vi behöver spela betydligt bättre än vad vi gjorde, klagade tränaren Sérgio Conceição efteråt enligt Portos hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Corona och idrott

Mer i ämnet