Sex raka segrar.

22-0 i målskillnad.

Danmark stormar mot VM i Qatar.

Det danska fotbollslandslaget lekte hem en ny seger i VM-kvalet.

Detta genom att besegra gästande Israel med 5-0. Redan i den första halvleken gick danskarna upp till en 3-0-ledning. Yussuf Poulsen inledde målskyttet efter 28 minuter innan Simon Kjaer fyllde på bara tre minuter senare.

VM-kval fotboll

Stängde målskyttet gjorde Andreas Cornelius när han nickade in en frispark i den 91 spelminuten. Segern innebär att Danmark toppar sin VM-kvalgrupp på ett imponerande vis.

16 olika målskyttar

På sex matcher står de rödvita på maximala 18 poäng. Samtidigt har man en målskillnad på 22-0. Det är alltså ingen motståndare som ännu lyckats få hål på Kasper Hjulmands landslag.

Mer imponerande fakta kring Danmarks VM-kval är att dessa 22 mål har gjorts av inte mindre än 16 olika spelare.