Dejan Kulusevski målskytt mot Genoa – efter 83 sekunder

Dejan Kulusevski ersatte Cristiano Ronaldo mot Genoa.

Då behövde han 83 sekunder för att hitta nätet.

Han bjöd även på en assist i Juventus 3-2-seger.

Inför mötet mellan Juventus och Genoa i italienska cupen skrev flera italienska medier att Dejan Kulusevski skulle ersätta Cristiano Ronaldo i startelvan. Han tackade för förtroendet på bästa sätt.

Efter två minuter tryckte Kulusevski in 1-0 mot Genoa. Landslagssvensken fick bollen strax utanför straffområdet, bjöd på en fin mottagning där han tog med sig bollen snyggt in i straffområdet. Sedan avslutade han kyligt.

Juventus hade 2-1 efter första halvlek. Alvaro Morata gjorde Juventus andra mål, assisterad av Kulusevski.

Genoa lyckades kvittera till 2-2, men i förlängningen avgjorde Hamza Rafia med Juventus 3-2-mål.