Kulusevskis nya succé – mål och assist mot storklubben

Svenske talangen Dejan Kulusevski, 19, gav tidigt Parma ledningen borta mot Napoli.

Redan efter fyra minuter slog han till med sitt fjärde mål för säsongen.

I den 93:e minuten spelade han också fram Gervinho till avgörande 2-1.

Kulusevski var inte nöjd med att bara ha gjort mål. I andra halvleken låg han bakom ännu ett mål för Parma. Efter att Napoli kvitterat med 25 minuter kvar att spela stod matchen och vägde. Men till slut skulle avgörandet komma.

Efter en snabb spelvändning i 93:e minuten spelade Kulusevski in bollen skickligt in i boxen där Gervinho stor ren och kunde enkelt sätta 2-1 till Parma. Domaren blåste direkt efter av matchen, och Parma ryckte i och med segern ifrån Napoli som inför låg en placering bakom Parma i tabellen.

Napolis nye tränare Gennaro Gattuso, som tog över tidigare i veckan, fick därmed en tuff start i sin nya klubb.