Kosovare Asllani öser in mål för tillfället. Foto: Bildbyrån

Asllani i galen målform – två nya fullträffar i dag

Real Madrid-stjärnan Kosovare Asllani, 31, är i galen målform just nu.

I dag blev hon hjälte med två mål i 3-1-segern mot Eibar.

Totalt har det blivit sex mål på de fem senaste matcherna för svenskan som nu är i ensam skytteligaledning.

Efter en mållös första halvlek, där både Sofia Jakobsson och Kosovare Asllani hade chanser, sprack dödläget i början av andra halvlek.

Kosovare Asllani fick chansen från elva meter och satte 1-0 i den 47:e minuten. Och bara sju minuter senare var det dags igen. Straff för Real Madrid och Asllani slog in 2-0.

Matchen slutade till sist 3-1 till det spanska huvudstadslaget som har vunnit tre raka matcher, men ”bara” ligger femma i tabellen. Serieledande Atlético Madrid är tre poäng före, 13 respektive 10 poäng.

ARKIV: Dubbla svenskmål för Read Madrid – Jakobsson och Asllani slog till (4 november 2020)