Gustav Engvall snart tillbaka i Djurgården. Foto: Bildbyrån

Engvall snart tillbaka i Djurgården

Uppdaterad
Publicerad

Han var utlånad till Djurgården under inledningen av den här säsongen. Nu lutar det mesta åt att Gustav Engvall är på väg tillbaka till Stockholmsklubben på ett nytt lån säsongen ut.

Sju mål och två målgivande passningar på 13 matcher blev det för Gustav Engvall i Djurgården innan anfallarens lån från Bristol till Djurgården avslutades. Ett imponerande facit som då höll honom i toppen av skytteligan.

Djurgården har jobbat på att få loss den 21-årige svensken på ett längre lån och nu ser det alltså ut att bli av. Detta bekräftas av Bristol City som skriver att klubbarna är nära en ny deal.

Engvall

Till samma klubb blev det i går klart att IFK Norrköpings passningsstarke mittfältare, Niclas Eliasson, ansluter.

– Allt startade med att vi såg hans statistik. Och efter att vi fick se honom spela mer och mer därefter, gillade vi verkligen vad vi fick se, säger klubbens huvudtränare, Lee Johnson till klubbens hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.