Felix Hörberg – en missnöjd målskytt. Foto: Bildbyrån.

Födelsedagsbarn snuvat på hjälteroll

Först gav han Trelleborg ledningen.

Sedan fick Felix Högberg sitt volleymål bortdömt för offside.

– Jag är otroligt missnöjd över att vi åker härifrån med en poäng och inte tre, säger 19-åringen till C More.

Sirius kom till spel med fem raka förluster och hade siktet inställt på seger i hemmamatchen mot Trelleborg.

Gästerna tog dock ledningen i matchminut 36 när Felix Hörberg, som fyller 19 i dag, tog emot en perfekt passning och smällde in sitt första allsvenska mål.

Tre minuter senare nickade Oscar Pehrsson in Stefano Vecchias hörna och därefter turades lagen om att vaska fram lägen – och offsidemål.

Tidigare hade Philip Haglund bjudit på en cykelspark, men blivit avvinkad trots att det var en motståndarspelare som nickat fram bollen.

Besvikelse i båda läger

I andra halvlek höll sig Trelleborgs Hörberg återigen framme och hittade rätt på volley – men även här höjde linjedomaren sin flagga. Matchen slutade 1-1.

– Jag är otroligt missnöjd över att vi åker härifrån med en poäng och inte tre, säger födelsedagsbarnet till C More efter slutsignalen.