Forsberg målskytt för Leipzig

Emil Forsberg fick inleda på bänken när Leipzig mötte Real Sociedad i kvällens Europa League.

Han byttes in och stod för ett viktigt mål när han satte 2-2-målet för sitt Leipzig.

Det som skulle bli ett svenskmöte mellan Emil Forsberg och Alexander Isak, inleddes i stället utan svenskar på plan.

Emil Forsberg fick inleda på bänken för hemmalaget RB Leipzig och Alexander Isak lämnades utanför truppen då han dragit på sig en muskelbristning i baksida lår.

Europa League

Real Sociedad tog tag i matchen direkt och gjorde 0-1 efter åtta minuter. Med halvtimmen spelad kvitterade Leipzig genom Christopher Nkunku.

Forsberg byttes in i den 63:e matchminuten och fick minuten efter se Mikel Oyarzabal sätta en straff för bortalaget.

Hemmalaget gav inte upp utan fortsatte att trycka på och i den 82:a minuten fick man med sig en straff som Forsberg säkert förvaltade.

2-2 stod sig matchen ut och nu väntar en rysare i Spanien.