Emil Forsberg spelade hela matchen när Leipzig föll med 3-1 mot Porto. Foto: Bildbyrån

Forsbergs Leipzig illa ute efter förlust

Uppdaterad
Publicerad

Emil Forsberg spelade hela matchen när han med sitt RB Leipzig föll med 3-1 borta mot Porto. Förlusten är ett rejält bakslag för den tyska klubben i jakten på en åttondelsfinal.

En av de absolut största stjärnorna, i den trupp som Janne Andersson presenterade till VM-playoffet mot Italien, hade ingen lyckad kväll i Champions League.

Emil Forsberg och hans Leipzig är illa ute i Champions League-gruppspelet efter en 3-1-förlust mot Porto.

Den portugisiska klubben tog ledningen efter knappa kvarten genom Hector Herrera. När den tyske landslagsmannen Timo Werner kvitterade i inledningen av andra hade Leipzig den drybara poäng de behövde i jakten på en åttondelsfinal.

En poäng som skulle glida den tyska uppstickarklubben ur händerna efter att Danilo Pereira och Maxi Pereira med varsitt mål såg till att Porto vann på Estádio do Dragão och kopplade ett grepp om andraplatsen i gruppen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.