Martin Olsson undersöks efter skadan. Foto: Bildbyrån

Beskedet efter Olssons skada – kommer träffa specialist

Uppdaterad
Publicerad

Det är fortfarande för tidigt att säga hur pass allvarligt skadad Sveriges landslagsback Martin Olsson är, i veckan ska han träffa en specialist. Olsson bars i går ut på bår i sitt Swanseas möte med Brentford i Championship. Och:

– Det ser inte bra ut, sa Swanseas Sverigebekanta tränare Graham Potter i går.

Den svenska landslagbacken Martin Olsson skadade sig, vad det verkar allvarligt, när hans Swansea bortaslog Brentford med 3-2. Olsson tvingades ut på bår redan efter elva minuter. Han blev liggande efter att ha slagit i väg en boll.

– Det är förmodligen lite tidigt att säga om jag ska vara ärlig. Men det ser inte bra ut, sa Swanseas Sverigebekanta tränare Graham Potter i går.

Olsson blev liggande i flera minuter samtidigt som han fick syrgas av det medicinska teamet.

Dedikerade segern till Olsson

I går gjordes en röntgen, men klubben har meddelat att Olsson kommer att träffa en specialist tidigt nästa vecka. Detta för få den bästa översynen av vilken typ av skada det handlar om.

– Skadan är kring hälsenan men vi måste röntga innan vi vet mer exakt vad det är, fortsätter Potter.

Flera spelare dedikerade segern till Olsson efter matchen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.