Samuel Umtiti och Kylian Mbappé firar efter den förstnämndes 1-0-mål. Foto: Bildbyrån

Frankrike krossade Hamréns Island

Den regerande världsmästaren Frankrike besegrade enkelt Erik Hamréns Island med 4-0. Stor hjälte blev Kylian Mbappé med ett mål och två assist.

Mittbacken Samuel Umtiti gav hemmalaget ledningen i den tolfte minuten efter att Kylian Mbappé slagit inlägget. Frankrike fortsatte dominera matchen och efter 20 minuters spel var bollinnehavet 83-17 till hemmalaget.

I den andra halvleken lekte de franska storstjärnorna med Island. I den 68:e minuten drygade Chelseaanfallaren Olivier Giroud ut till 2-0, innan Kylian Mbappé satte 3-0 tio minuter senare.

20-årige Mbappé rann igenom det isländska försvaret, fick en knuff men stod upp och skickade kontrollerat in bollen. I den 85:e minuten avslutade Antoine Griezmann målskyttet, elegant framspelad av Mbappé som klackade fram bollen innan Griezmann lättade den över Halldorsson i målet.

England besegrade Montenegro

I grupp A vann England med 5-1. Michael Keane inledde måskyttet med en nick innan Ross Barkley gjorde dubbla mål. Sedan följde även Harry Kane och Raheem Sterling upp målskyttet fram till slutresultatet 1-5.