Hammarby-mål dömdes bort – kaosscener på slutet

Pannbandsprydde 18-åringen Nils Fröling nickade in 1-0 efter att lika gamle Odilon Kossounou ramlat.

Hammarby räddades sedan av Nikola Djurdjic som nickade in 1-1.

Djurdjic hade också 2-1 inne, men det blåstes bort för offside och kaosscener utbröt med publik nere vid sidlinjen.

– Jag hade en känsla av att det var en perfekt löpning, men jag har inga problem med domslutet, säger Nikola Djurdjic till C More.

– Detta räcker inte. Vi skulle dödat den här matchen i andra halvleken, säger han apropå resultatet.

Hammarby har fortfarande inte vunnit i årets allsvenska. Efter 1-1 i premiären mot Elfsborg blev det också 1-1 hemma mot Kalmar.

Men oj så nära det var.

Hammarby hade flera stora chanser att vända det 0-1-underläge som de hamnade i efter att 18-åringen Nils Fröling nickat in 1-0.

Nya forwarden Vidar Örn Kjartansson hade flera bra lägen men Kalmars målvakt Lukas Hägg Johansson stod för monsterräddningar.

1-1 kom efter en kraftfull nick av Nikola Djurdjic.

”Definitivt inte okej”

Samme Djurdjic hade också en 2-1-boll i nät men det målet dömdes bort för offside – där handlade det om centimetrar.

– Skönt att det dömdes bort, säger Kalmars tränare Magnus Pehrsson.

När målet dömdes bort utbröt kaosartade scener. Avbytaren Vladimir Rodic var inne på planen och skrek och sprang efter linjedomaren och flera upprörda fans var nere nära planen.

– Det är inte acceptabelt, säger Hammarbys tränare Stefan Billborn apropå Rodics beteende.

Hammarbypubliken buade sedan länge efter slutsignal märbart upprörda av domarens insats.

– Man ska inte diskutera sådant, fortsätter Billborn. Det spelar inte så mycket roll vad jag säger.