Harry Maguire räddade poäng för Leicester. Foto: Bildbyrån

Liverpool tappade poäng på Anfield

I går åkte Manchester City på en tung förlust i toppstiden mot Liverpool.

I dag svarade serieledarna med att tappa poäng hemma mot Leicester. Matchen slutade 1-1.

Manchester City föll högst oväntat borta mot Newcastle under gårdagen med 2-1.

I dag hade Liverpool ett jätteläge att rycka åt sig en sjupoängsledning i toppen ifall de besegrade Leicester på hemmaplan.

Det gick inget vidare. Detta trots att Sadio Mané satte 1-0 redan efter tre minuter – ett mål som fick Anfield att explodera. Men gästerna kom igen och kvitterade på tilläggstid i den första halvleken genom den engelska landslagsbacken Harry Maguire.

I den andra halvleken radade Leicester upp målchanser och var faktiskt närmast segern. När Martin Atkinson sedan blåste av matchen lyste 1-1 på resultattavlan.

Liverpool leder med fem poäng till godo på Manchester City.