Drömmål av Ibrahimovic i LA-debuten

Sju minuter.

Det var all tid Zlatan Ibrahimovic behövde för att presentera sig i LA Galaxy och MLS.

Zlatan Ibrahimovic började på bänken för sin nya klubb LA Galaxy i derbyt mot Los Angeles FC. Efter bland annat två mål av LAFC:s mexikanske landslagsman Carlos Vela låg Galaxy under med 1–3. Då i den 71:a minuten fick publiken på utsålda Stubhub Center se Zlatan Ibrahimovic bytas in för sin första match i klubben, ligan och på kontinenten.

Chris Pontius reducerade – och sedan sju minuter efter att svensken blivit inbytt så drog han till med ett volleyskott från 40 meter, ett konstmål fram till 3–3.

I målfirandet slet Ibrahimovic av sig tröjan och omringades av sina nya lagkamrater.

Och det var inte slut där.

I den 90:e minuten nickade han från ett offsideläge in avgörande 4–3 till Galaxy, målet godkänt och Ibrahimovic tvåmålsskytt i debuten som Galaxy vann med 4–3.