Guidettis sambo avslöjar utlåningen. Foto: Bildbyrån

Guidettis sambo avslöjar klara utlåningen

Uppdaterad
Publicerad

John Guidettis sambo, Sanna Dahlström, avslöjar i sin podcast ”Livet på läktaren” att en utlåning är klar för den svenske anfallaren.

– Vi går på lån till Deportivo Alaves, säger hon.

Det är i podcasten ”Livet på läktaren” som John Guidettis sambo, Sanna Dahlström, berättar att en utlåning är klar för den 25-årige anfallaren.

– Det har varit på gång ett par veckor att vi ska flytta i januari. Vi har inte riktigt vetat vart, det är så det är i den här världen. John vill spela fotboll, annars hade vi lika gärna kunnat bo i Sverige och gjort annat. Så nu går på lån till Deportivo Alaves, säger Sanna.

”Vi har levt på stress”

Hon berättar också att det varit en stressig tid för paret, då Sanna är höggravid och när som helst ska föda parets andra barn.

– Vi har sagt att om vi ska flytta, vill vi göra det i början av januari. Detta eftersom att jag när som helst ska föda. Från och med i morgon är jag fullt gången gravid. Vi har levt på stress i flera dagarna nu, för vi vet att vi ska flytta men inte när.

Sanna berättar att flytten är gjord och att familjen nu befinner sig i en hotellägenhet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.