Nasiru Mohammed missar resten av säsongen. Foto: Bildbyrån

Häckenstjärnan tvingas till operation – missar resten av säsongen

Uppdaterad
Publicerad

Nasiru Mohammed missar resten av säsongen på grund av en lårskada. Häcken tappar därmed en spelare som gjort fyra mål den här säsongen.

– Det är såklart tråkigt men jag ska komma tillbaka starkare, säger Häckenstjärnan till klubbens hemsida.

Häckens ytter Nasiru Mohammed skadade sig i mötet med Brommapojkarna. Nu kommer beskedet att han tvingas till operation och missar resterande delen av säsongen.

Det är en bristning i framsida lår som drabbat Mohammed, hans första muskelskada i karriären.

– Det är såklart tråkigt men jag ska komma tillbaka starkare, säger Häckenstjärnan till klubbens hemsida. Jag har aldrig varit borta från fotbollen under så lång tid, det blir intressant att se hur det är. Men min kropp återhämtar sig bra, så jag hoppas att det går fort.

Det blir Mohammeds första operation i karriären.

– Läkaren sa att jag skulle kunna låta det läka utan operation, men att skadan lätt skulle kunna slitas upp igen. Med operation så kommer jag att bli som vanligt igen. Jag har hört om spelare som gjort samma operation och sedan kunnat spela i ytterligare tio år. Så det känns skönt.

Efter operationen väntar ungefär fyra månaders rehabilitering, berättar Häckens sjukgymnast Patrik Ghazarian. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.