Drömmål när Östersund räddade poäng

Hammarby var på väg mot seger.

Då kvitterade Östersunds Brwa Nouri till 2-2 på straff i 93:e minuten – och lagen fick dela på poängen.

Gästernas Saman Ghoddos stod för matchens delikatess med ett drömmål i första halvlek.

Hammarby med två raka förluster i ryggen tog ledningen i matchen efter knappa halvtimmen när Jiloan Hamad slog en frispark som Romulo styrde in i mål via ribban. Men glädjen blev kortvarig när Östersund kvitterade några minuter senare genom ett drömmål.

Saman Ghoddos laddade bössan från långt håll och drog till på volley – och fick till en projektil som troligtvis kandiderar till årets mål.

I andra halvlek såg Hamad ut att bli hjälte när han istället för framspelare agerade målskytt från straffpunkten. Där satte han säkert 2-1 på straff i 79:e – men istället för hjälterollen blev han snuvad på den i slutminuterna när Östersund tilldelades straff efter en ny handssituation.

Från elva meter klev Östersunds Brwa Nouri fram och satte 2-2.

För Östersund var matchen ett genrep inför playoff-mötet mot grekiska PAOK i Europa League-kvalet på torsdag nästa vecka.