Foto: Johan Gustafsson, Hammarby Fotboll

Hammarby värvar danskt

Uppdaterad
Publicerad

En av transferfönstrets sämre bevarade hemligheter har varit Hammarby med danskbekantingen Jesper Jansson som sportchef och dansken Jakob Michelsen som tränare har varit sugna på att knyta till sig Jeppe Andersen, Esbjerg. I dag presenterades han.

– Vi som jobbat i Danmark i en tid har bra koll på honom, där är han en större spelare. Vi hoppas att alla i Sverige kommer att se vilken bra spelare han är, säger Jesper Jansson till TV4.

24-åringen som kan spela på samtliga mittfältspositioner hade inte helt koll på Hammarby innan han kontaktades av klubben.

– Men jag pratade med Björn (Paulsen) och han hade bara positiva saker att säga, säger spelaren till TV4 Fotbollskanalen.

Andersen har skrivit på för tre år utgör numera en grönvit dansk-kvartett tillsammans med nämnda Paulsen, Mikkelsen och nyligen anlände Mads Fenger.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.