Erkan Zengin. Foto: Bildbyrån

Hammarbystjärna spelklar till derbyt

Uppdaterad
Publicerad

Hammarbys hemvändare Erkan Zengin är spelklar inför Stockholmsderbyt mot Brommapojkarna på måndag.

– Nu får Erkan äntligen göra det han är här för, bidra på planen i våra matcher i Allsvenskan, säger sportchef Jesper Jansson till klubbens hemsida.

32-årige Zengin var riktigt irriterad över faktumet att han inte blev spelklar tidigare. Detta på grund av att hans tidigare klubb i Turkiet släpat med att godkänna övergången i FIFA:s transfersystem.

– Det är löjligt som fan, det är löjligt. Man blir bara irriterad alltså. Låt människor spela fotboll i stället. Låt dem göra vad de vill. Varför ska man hålla på så här? Det är det jag inte fattar, har han tidiigare sagt till TV4.

Uppges lämna i sommar

Enligt uppgifter i turkiska tidningen Hurriyet är Zengin sajnad och klar för Antalyaspor. Är så fallet lämnar han Bajen när kontraktet löper ut 31 augusti.

– Jag vet om att de var väldigt intresserade innan och att det var i stort sett klart i senaste vinterfönstret, har jag förstått på Erkan, säger Jesper Jansson till DN om Antalyaspor.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.