Här skäller förbundskaptenen ut en journalist totalt

Uppdaterad
Publicerad

Vissa hanterar motgångar bra.

Andra dåligt.

Men Algeriets förbundskapten Rabah Madjer gör det kanske värst av alla.

– Håll käften, gå i pension, säger Madjer.

Det blev ett misslyckande i VM-kvalet för Algeriet som slutade sist i gruppen utan en enda vinst. Algerierna, som tog sig till senaste VM i Brasilien 2014, avslutade i alla fall landslagsåret med seger i en träningslandskamp.

Det var efter den som det brast för förbundskapten Rabah Madjer. På en presskonferens fick landslagets stjärna, Leicesters Riyad Mahrez, frågan av journalisten Maamaer Djebour om han kunde förklara de dåliga prestationerna på sistone.

Då avbröt förbundskapten Madjer.

– Riyad. Ge mig två sekunder, jag tar den här. Herr Djebour, den algeriske journalisten, du är en fiende för landslaget. Jag säger det öppet, rakt ut. Alla här, lyssna på mig. Jag respekterar er, men inte han (Madjer pekar på Djebour). Jag har ingen respekt för dig. Håll käften, håll käften, håll käften. Gå i pension och låt nästa generation göra jobbet, skriker Madjer.

Samtidigt vrålade journalisten Djebour tillbaka, men det är oklart vad han sade.

Se hela utbrottet i spelaren ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.