Maic Sema jublar över målet och tre viktiga poäng till bottenlaget Örebro. Foto: TT.

Inbytte Sema matchvinnare för Örebro

Med en halvtimme kvar byttes Maic Sema in för Örebro i Kalmar. Tio minuter före slutet visade han upp snabba fötter i straffområdet och kunde dundra upp bollen för 1-0 i nättaket och bli matchvinnare.

– Jag sa till mig själv att jag skulle ta chansen när jag blev inbytt. Det var ett fint mål och ingen tur, säger Sema till C More efter första målet för säsongen.

Det var en snabbt igångsatt frispark av kaptenen Nordin Gerzic som bäddade för målet.

Örebro borde fått straff i första halvlek

Gerzic sköt i den första halvleken på Markus Thorbjörnssons utsträckta hand i straffområdet, något som borde gett straff eftersom bollen stoppades på ett väldigt tydligt sätt. Det var andra raka segern för Örebro efter en lång svit utan vinst.

Kalmar skapade inte mycket. Melker Hallberg hade ett bra läge i första halvlek men han lutade sig bakåt vid en volleyträff i rent läge och bollen for högt över.