Rött kort för Vidal Foto: Bildbyrån

Vidal utvisad efter vilda protester när Real Madrid vann

En redan tung matchstart blev tyngre när Arturo Vidal drog på sig två gula kort efter protester om straffläge.

Ett underläge Inter inte skulle ta igen och en match som slutade 2-0 till Real Madrid.

En viktig match mellan Inter och Real Madrid i kampen om ovansidan strecket i Champions League gruppspelet inleddes, precis som de andra CL-matcherna i kväll, med en tyst minut för att hedra fotbollslegendaren Diego Maradona som gick bort tidigare under onsdagen.

Efter knappa fem minuter blåstes straff åt Real Madrid. Det är Nicolò Barella som kom sent in i en duell i straffområdet och snubblade över hasorna på Nacho. Och det blev Eden Hazard som spräckte nolllan med en enkel bredsida, tillräckligt långt åt höger. En minst sagt tung start i en viktig match för hemmalaget Inter.

Redan i tolfte minuten såg Real ut att utöka sin ledning när bollen tog stenhårt i stolpen. Tjugo minuter in i matchen började Inter komma upp och till avslut. Kraften var det inget fel på men än satt inte precisionen. Bästa läget hittills kom under ett gyllene frisparksläge i 25:e minuten, som inte heller den skulle sitta.

Rött kort på Vidal

I 32:a minuten var Inter åter högt i banan, men denna gång fick Arturo Vidal smaka på gräsmattan efter en fasthållning av Luka Modrić. Inter ville ha straff och Vidal studsade upp av ilska som skulle kosta honom inte bara ett utan två gula kort.

Och det är ett tiomannat Inter som stod emot tills dess att 19-åriga inhopparen Rodrygo Goes, med sin flygande start drar in matchens andra mål, skickligt på volley.

KLIPP: DOKUMENT: Maradona – geniet med Djävulen i hasorna