Janne om Zlatan i allsvenskan: ”Skeptisk”

Uppdaterad
Publicerad

Hammarbys sportchef Jesper Jansson utesluter inte Zlatan Ibrahimovic i allsvenskan.

Men förbundskapten Janne Andersson är inte lika säker.

– Jag är lite skeptisk, men jag har haft fel förr, säger Janne Andersson till SVT Sport.

Zlatan Ibrahimovic, som är delägare i Hammarby, har tränat med den allsvenska klubben under sin vistelse i Sverige. I en intervju med Expressen i söndags öppnade sportchefen Jesper Jansson för att Ibrahimovic kan bli kvar och spela i allsvenskan säsongen som kommer.

Sveriges förbundskapten, Janne Andersson, tror inte att det blir verklighet.

– Någonstans är jag kanske lite tveksam till det, men jag har egentligen ingen aning. Så vi får väl se. Det hade varit en enorm attraktion för allsvenskan och det hade varit jätteroligt på många sätt men jag är kanske lite skeptisk. Men jag har haft fel förr så vi får se, säger Janne Andersson till SVT Sport.

I dag skulle den svenska EM-truppen ha presenterat men mästerskapet har flyttats fram till sommaren 2021. Andersson berättar i SVT:s Morgonstudion att han inte pratat med Zlatan Ibrahimovic om en återkomst i landslaget.

– Jag pratar inte med Zlatan för jag känner inte honom. Vi har aldrig jobbat ihop och jag har inte haft honom som spelare. Han ingår inte i mitt nätverk, men skulle jag träffa Zlatan skulle vi nog prata.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.