Alvaro Morata (till höger) firar segermålet tillsammans med Federico Chiesa Foto: TT

Juventus forcerade in segermålet i 92:a

Det såg ut som om kvällens största favorit, Juventus, skulle tappa poäng hemma mot Ferencvaros men i den 92:a minuten nickade Álvaro Morata in 2-1.

– Jag är så arg över att vi förlorade på ett sådant mål. Vi förtjänade verkligen ett kryss och stod upp bra mot Juventus, speciellt i den första halvleken, säger Ferencvaros målvakt Denes Dibusz, som var olycklig vid 2-1-målet, till Uefa.

Juan Cuadrado spelade in bollen från högerkanten och Morata satte distinkt dit pannan och bollen rullade i målet via den ungerska målvakten. Målet säkrade slutspel i Champions League för Turinklubben.

Efter en dryg timme byttes Dejan Kulusevski in när Juventus gjorde ett trippelbyte för att få till ett segermål mot det tappert kämpande ungerska laget. Inbytte Alvaro Morata prickade stolpen med kvarten kvar, Juves andra stolpskott.

I den 69:e minuten kom Ronaldo igenom men snubblade på bollen när han skulle passera målvakten Denes Dibusz. Portugisen kvitterade till 1-1 med ett hårt lågt skott utifrån i slutet av den första halvleken.

KLIPP: Ferencvaros ledningsmål och Juventus kvittering