Övertidskaos mellan PSG och Marseille. Fem spelare blev utvisade på övertid. Foto: TT

Kaos i Paris – Neymar en av fem utvisade

Uppdaterad
Publicerad

På tilläggstid i matchen mellan PSG och Marseille blev det tumultartade scener med Neymar i en av huvudrollerna.

Efter en hel del gruff viftade domaren med det röda kortet fem gånger och brassen var en av spelarna som hade spelat färdigt.

Neymar och Ángel Di María var tillbaka i startelvan, men trots de offensiva förstärkningarna förlorade Paris Saint-Germain på nytt.

0–1 i ”le classique” hemma mot Olympique Marsielle – Florian Thauvin nätade i 31:a minuten – innebär att PSG står på noll poäng efter två spelade matcher i franska ligan.

Corona i PSG

Coronasmitta har härjat i PSG-truppen och i den förra förlusten, mot Lens, fanns totalt tolv spelare på frånvarolistan av olika anledningar. Neymar var en av flera som då saknades efter att ha testat positivt för covid-19.

Saknas fortfarande gör bland annat franske anfallsstjärnan Kylian Mbappé, som testade positivt kort efter att ha sänkt Sverige på Friends arena förra helgen

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.