Foto: Skärmdump

Keitas revansch: ”Välförtjänt att vi vinner”

Uppdaterad
Publicerad

Hans misstag senast senast kunde kostat en Europa League-plats.

Då svarade Aly Keita upp med att hålla nollan i returen när Östersund bragdartat tog sig vidare.

– Det är välförtjänt att vi vinner, säger han till SVT Sport.

I matchen sista sekund hade PAOK ett gyllene läge att reducera och sno Östersund på Europa League-platsen. Men bollen strax utanför målställningen – och bragden var ett faktum.

– Den gick på mig, sen ut. Det var nära, men det fanns inte en fanns att jag skulle låta den gå in, säger målvakten Aly Keita till SVT Sport.

Europa League

– Vi gör det bra försvarsmässigt hela matchen och anfallsmässigt också. Jag tycker det är välförtjänt att vi vinner den här matchen.

Efter att ha orsakat straffen i första mötet som grekerna gjorde matchavgörande 3-1 sent i matchen förra veckan betydde kvällens seger extra mycket för målvakten.

– Det var en revansch för mig personligen eftersom jag gjorde ett misstag där borta. Tycker från minut ett att vi är det bättre laget och vi trodde på det hela vägen. Det var riktigt skönt, säger han.

Nu väntar gruppspel i Europa League.

– Det kommer bli grymt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europa League

Mer i ämnet