Kif Örebro vidare i Champions League

Örebro som vann det första mötet mot Grekiska PAOK Thessaloniki fick en drömstart i hemmareturen. Efter 24 minuter ledde svenskorna med 3-0.

Sarah Michael gjorde 1-0 redan efter tio minuter och fem minuter senare noterades Eleni Markou för ett självmål när Örebro fick 2-0. Innan paus ökade Sanna Talonen på ledningen ytterligare när hon gjorde 3-0 till hemmalaget.

Örebro vann det första mötet borta med 3-0 och i hemmapremiären i Champions League var det inget snack. I andra halvlek gjorde både Ogonna Chukwudi och Julia Spetsmark varsitt mål. Seger totalt med 8-0 och Örebro vidare till åttondelsfinal där motståndet lottas på måndag.