Kulusevski glänste när Parma föll

Dejan Kulusevski glänste rejält i mötet med Verona.

Trots det blev det förlust med 2-3 för svensken och hans Parma.

Matchen var inte ens kvarten spelad när Dejan Kulusevski presenterade sig borta mot Verona. Svensken fick en passning utanför straffområdet, sprang ifrån en försvarare och vände sedan bort en annan innan han placerade in 1-0 med vänsterfoten.

Det var Kulusevskis sjunde mål i den italienska ligan den här säsongen.

Verona gjorde 1-1 i den första halvleken och 2-1 i den andra innan det återigen var dags för Kulusevski.

20-åringen, som är utlånad från Juventus, vände och vred innan han gick på avslut strax utanför straffområdet. Målvakten räddade men på returen högg landsmannen Riccardo Gagliolo och stänkte in 2-2.

Kulusevski hade sedan flera bra lägen som han skapade på egen hand med teknisk skicklighet och fina finter.

Trots det var det Verona som fick sista ordet. I den 81:a minuten avgjorde Matteo Pessina för hemmalaget som vann med 3-2. Därmed är Parma kvar på tionde plats i Serie A.