Larsson och Tibbling cupmästare med Bröndby

Simon Tibbling och Johan Larsson fick lyfta en pokal i dag.

3-1 mot Silkesborg innebär att Bröndby tar hem danska cupen.

Johan Larsson är lagkapten i Bröndby och spelade 90 minuter, Simon Tibbling byttes ut med tio minuter kvar av ordinarie matchtid.

De båda svenskarna fick därefter lyfta bucklan efter att Bröndby slagit Silkesborg med 3-1 inför 31 000 åskådare.

Davit Skhirtladze gav Bröndby ledningen, Benjamin Röcker kvitterade och sedan klev Kalmil Wilzcek in i handlingen.

Den polske anfallaren nickade in 2-1 och satte trean på tilläggstid. Därmed hade Bröndby bärgat sin sjunde cuptitel.