Messi gjorde två mål i PSG:s 3-2-seger. Foto: TT

Leo Messi matchhjälte – avgjorde med Panenka-straff

En svängig match på Parc des Princes slutade till sist med PSG-seger.

Leo Messi kvitterade först till 2-2 innan han avgjorde matchen med en Panenka-straff.

PSG fick precis den start man ville ha när Kylian Mbappe satte dit ledningmålet i den nionde minuten.

Men Leipzig gav inte upp för det.

Ett stolpskott i den första halvlek följdes av ett kvitteringsmål. Ett fint anfallsspel slutade med en precis passning till André Silva, som bara behövde sätta dit bredsidan till 1-1. Det slutade inte där för Leipzig, i den andra halvleken kom 2-1 genom Nordi Mukiele. Tyvärr för bortalagets del skulle dock en viss argentinare vakna till liv.

Messi klev fram

Med Neymar skadad var det storstjärnan Leo Messi som avgjorde matchen för PSG. Först kvitterade han till 2-2 och med dryga kvarten kvar tilldelades hemmalaget en straffspark.

Leo Messi klev fram och slog till med en panenka-straff när han chippade in bollen i mål. 3-2 PSG vilket också blev slutresultatet. Det kunde ha blivit mer för hemmalaget men Mbappe brände en straffspark på tilläggstid.

Emil Forsberg byttes in i den 83:e minuten men gjorde inget större avtryck i matchen.

PSG toppar nu sin grupp framför Manchester City.

KLIPP: Elfsborg besegrade Djurgården borta (18 oktober)