Lilla träffar mästertricksaren Viktoria och går på fotbollscup

Uppdaterad
Publicerad

366 studsar utan att tappa bollen i marken – skulle du klara det? I kvällens Lilla Sportspegeln reser Niklas till Linköping och träffar Viktoria som är riktigt vass på att tricksa med boll.

– Jag har tränat väldigt mycket och aldrig gett upp. Bara köra, säger hon till Niklas som är stort behov av tricksartips.

Niklas är när hennes lag, Lindö FF, tränar, och får tricksartips. Men vad är ”Ivans skräckkvart” för något? Det ska Niklas bli varse innan träningen är över.

Lilla Sportspegeln

Dessutom har Lilla åkt på fotbollscup och träffat Viggo Peters och kompisarna i Skiljebo SK. Laget är med i cupen Fotbollens dag där 350 lag spelar match och har kul tillsammans. Att regnet vräker ner när cupen ska börja gör ingenting.

– I dag har det regnat så det blir lite skitigt på marken, men det är roligt ändå för man får vara med sina vänner, säger Viggo.

Det är pirrigt inför avspark. Ska Viggo lyckas göra mål i dag?

– När man gjort mål är det roligt, för då stödjer man laget. Mina kompisar blir glada när jag gjort ett mål.

Lilla Sportspegeln

Programledare: Niklas Nord

Sänds: Barnkanalen torsdag 21 september 18.30

Sociala medier: #lillasportspegeln

Programmet finns alltid på barnplay.se efter sändning: http://www.svt.se/barnkanalen/barnplay/lilla-sportspegeln

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Lilla Sportspegeln

Mer i ämnet