Hedvig Lindahl är klar för ny klubb. Foto: Bildbyrån/Arkiv

Hedvig Lindahl klar för ny klubb

Uppdaterad
Publicerad

Hedvig Lindahl är klar för ny klubb. Ett kontrakt är påskrivet bekräftar hon för SVT Sport. Men vilken klubb det rör sig om är höljt i dunkel.

– Det känns skönt att allt är klart. Nu har vi i familjen förtjänat lite ledigt och kan vila med vetskapen om att det väntar något spännande för oss runt hörnet, säger Lindahl till SVT Sport.

Hedvig Lindahl har varit utan klubb sedan hennes kontrakt med Chelsea löpte ut efter den gångna säsongen. 36-åriga Lindahl, som var en av nyckelspelarna i det VM där Sverige tog brons förra helgen, hoppades att det skulle bli klart med en ny klubb den här veckan. Och nu är alltså ett kontrakt påkritat.

Vilken klubb det rör sig om kommer att offentliggöras nästa vecka. 

Damlandslaget i fotboll

Nyligen öppnade Lindahl för fortsatt landslagsspel om det gick som hon ville.

– Jag hoppas att det blir klart i veckan med ny klubb. Blir det någon av de klubbar som jag har förslag i från finns det ingen anledning till att inte fortsätta i landslaget för det är på en såpass hög nivå, sade hon då.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Damlandslaget i fotboll

Mer i ämnet