Victor Lindelöf tränade för fullt inför Champions League. Foto: Bildbyrån

Lindelöf tillbaka i full träning inför stormötet

Uppdaterad
Publicerad

Manchester United ser ut som ett helt nytt lag under nye tränaren Ole Gunnar Solskjaer, men inför Champions League-mötet med PSG hyllar norrmannen motståndet, trots skadeproblem.

– De har allt, säger han till Uefa.com.

Manchester United inledde säsongen svagt och till slut fick också José Mourinho sparken. Ersättaren Ole Gunnar Solskjaer har fortfarande inte sett sitt lag förlora, och i England talas det nu om att han kan bli en permanent lösning. Men dubbelmötet med PSG i Champions League blir ett tufft test för hans lag.

– De har världsklasspelare på varje position. Och Tuchel (tränaren) är väldigt duktig rent taktiskt. Han kan välja 3-4-3 eller 4-4-2 eller 4-3-3, så vi kan inte förbereda oss för att möta någon viss formation.

Samtidigt saknar PSG superstjärnan Neymar, som är skadad, och Edinson Cavani ser också ut att missa matchen, även om det finns en liten chans att han kommer till spel.

Victor Nilsson Lindelöf hade en känning och vilade i helgens ligaspel (3-0 mot Fulham).

– Victor är borta, men han bör vara okej till tisdagens match, sa tränaren Ole Gunnar Solskjaer till klubbens egna tv-kanal efter segern.

I dag var svensken tillbaka och körde för fullt på träningsanläggningen Carrington inför tisdagens match. Därmed lär han också starta, utvilad och fräsch.

Tisdagens matcher:

18.55: Fenerbache-Zenit

21.00 Manchester United-PSG

21.00: Roma-Porto

UEFA Champions League

Manchester United logo

Manchester United

0 - 2

Paris Saint-Germain logo

Paris Saint-Germain

Old Trafford, Manchester
Publik: 74054
Domare: Daniele Orsato

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.