Foto: Bildbyrån

Måstematch i CL – då vann Liverpool med 7–0

Uppdaterad
Publicerad

Liverpool hade inga som helst problem med att köra över Spartak Moskva i Champions League – hela 7-0 slutade uppvisningen på Anfield.

Liverpool visade onekligen klassen mot Spartak Moskva, som inte hade något att sätta emot. Redan efter 18 minuter stod det 3-0 och matchen var helt punkterad.

Matchens lirare blev Philipe Coutinho med ett hattrick. Redan i fjärde minuten gjorde han 1-0 på straff, innan han ökade på till 2-0 efter en kvart. Tredje målet kom i början av andra, och Liverpool slutar i och med segern etta i gruppen före Sevilla.

Fakta: De spelar vidare i Champions League

Klara för åttondelsfinal som gruppvinnare: Manchester United, Paris SG, Roma, Barcelona, Liverpool, Manchester City, Besiktas, Tottenham.

Som grupptvåa: Basel, Bayern München, Chelsea, Juventus, Sevilla, Sjachtar Donetsk, Porto, Real Madrid.

Grupptreorna som går in i Europa League: Atletico Madrid, CSKA Moskva, Sporting Lissabon, Celtic, Spartak Moskva, Napoli, Leipzig, Dortmund.

Lottningen äger rum i Nyon, Schweiz på måndag, 11 december.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.