Guillermo Molins blev tvåmålsskytt Foto: Bildbyrån

Malmö utklassade Eskilstuna

Malmö fortsätter att vinna i Allsvenskan. Och det blev en utklassning när Malmö tog sjunde segern för säsongen när AFC Eskilstuna gästade. MFF vann avsluten med 20-4, och matchen med 5-0.

– Jag tycker vi startar piggt och skapar tryck, säger Marcus Antonsson till C More.

Malmö visade direkt i mötet mot Eskilstuna varför laget leder Allsvenskan, och dominerade matchen totalt. Och efter flera klara lägen kom till slut 1-0 för Malmö. Sören Rieks med ett inlägg som Jo Inge Berget nickade in i mitten av straffområdet där Guillermo Molins, fri från markering, kunde sätta 1-0.

Målfest i andra

Men det var inte förrän i den andra halvleken som den stora målfesten skulle börja. Men det var först efter en missad straff för Malmö. Marcus Antonsson slog straffen, som var Malmös fjärde för säsongen. Men det blev som det blivit de tidigare straffarna för Malmö, och Antonsson lyckades inte få in bollen i nät efter att Ole Söderberg gjort en bra räddning.

Men Antonsson skulle få revansch, som bara minuter efter straffen utökade ledningen till 2-0 när han nickade in Eric Larssons inlägg. Och det var en lättad Antonsson som äntligen fick göra mål.

– Nu har det varit lite stolpe ut för min del de senaste matcherna. Nu är det en stor tyngd som släpper från mina axlar, säger han till C More.

Tror på fler mål

Och nu tror han att det kan fortsätta komma mål från honom de kommande matcherna när det väl har lossnat.

– Nu kommer det komma flera, det har varit så förut och kommer vara så igen.

Drygt tio minuter efter Antonssons 2-0 så punkterade Molins matchen när han satte 3-0 efter att ha vunnit bollen i ett farligt läge i straffområdet. Malmö drog ifrån ytterligare, och vann till slut med 5-0 och drar ifrån i toppen av Allsvenskan.