Marcus Rashford och Ole Gunnar Solskjaer. Foto: Bildbyrån

Manchester United vände – och tappade

Uppdaterad
Publicerad

Manchester United, med Victor Nilsson Lindelöf som mittback, var på väg att vända 0–2 till seger med 3–2 borta mot Sheffield United på söndagkvällen.

Men i 90:e minuten kvitterade Oliver McBurnie till 3–3.

Det började illa. Ett inkast blev till en frispark för hemmalaget, och en långboll som Manchester United-backen Phil Jones kom fel på. Några sekunder senare hade John Fleck stött in 1–0 med knät.

I början på andra halvlek kom också 2–0 innan Manchester United kom tillbaka, trots att laget inte spelat speciellt bra.

Tre unga egna produkter stod för upphämtningen, och vändningen: 19-årige Brandon Williams sköt 1–2, 18-årige Mason Greenwood gjorde 2–2 innan etablerade stjärnan Marcus Rashford gjorde 3–2.

Men Sheffield United fick sista ordet. Ett inlägg, ett par studsar och så sköt Oliver McBurnie 3–3 på volley via David De Geas händer.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.