Djurgårdens Ajdarevic rullades ut på bår: ”Glad att ingen dog”

Uppdaterad
Publicerad

Djurgården möter just nu Elfsborg borta och i den 14:e minuten var olyckan framme när Djurgårdens mittfältskugge Astrit Ajdarevic blev utrullad på bår.

– Jag är mest glad över att ingen dog. Elfsborg spelar fruktansvärt fult, säger Djurgårdstränaren Kim Bergstrand till C More.

Djurgården har chansen att gå upp i serieledning vid seger borta mot Elfsborg i dag. Men matchen kan bli dyrköpt. I den 14:e minuten sköt Ajdarevic mot mål och blev liggandes på konstgräset och signalerades för byte.

Naprapaten Christian Andersson (även herrlandslaget) och kiropraktorn Viktor Helander var snabbt framme hos Ajdarevic som efter lite behandling rullades ut på bår med en ljumskskada och fick ersättas av Kevin Walker.

– Jag är mest glad över att ingen dog. Elfsborg spelar fruktansvärt fult, säger Djurgårdstränaren Kim Bergstrand till C More.

– Det finns en anledning till att de har flest varningar i serien.

I paus tvingades även Edward Chilufya bytas ut och ersättas av Nicklas Bärkroth.

Djurgården vann sedan med 1-0 sedan Ajdarevics ersättare Kevin Walker avgjort matchen.

Allsvenskan

IF Elfsborg logo

IF Elfsborg

0 - 1

Djurgårdens IF logo

Djurgårdens IF

Borås Arena, Borås
Publik: 7075
Domare: Mohammed Al-Hakim

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.