Mikael Lustig skadad i överkörningen

Mikael Lustig fick ingen rolig start på Champions League-mötet med PSG. Först fick han se Neymar sprinta ifrån honom och kvittera Celtics tidiga ledning. Sen klev han av skadad.

Lustig rensade undan en förlupen boll vid egen kortlinje när han vred till något i benet. Landslagsbacken fick medicinsk behandling innan han haltade av. Då hade matchen inte hunnit bli femton minuter gammal.

Moussa Dembele hade gett Celtic ledningen redan i den första minuten. Den både kvitterade och raderade Neymar med två nästan identiska avslut. Med vänsterfoten, lågt i bortre hörnet. Innan pausen hann brassen nicka fram den till Edinson Cavani som gjorde 3-1. Kylian Mbappé drog ner rullgardinen när han lämnades ensam efter en frispark och hemmalaget gick till vila med en tremålsledning.

I andra körde PSG fullkomligt över skottarna. Med tio minuter kvar rakade Dani Alves in en yttersida till förnedrande 7-1.