Liverpool återtog serieledningen Foto: Bildbyrån

Milners straffmål räddade Liverpool

Uppdaterad
Publicerad

Liverpool vann med 2-1 mot Fulham och är nya serieledare i Premier League. James Milner blev hjälte för Liverpool när han fixade tre poäng på straff.

Liverpool fick det oväntat tufft mot bottenlaget Fulham. Laget hade svårt att skapa några riktigt heta chanser. Men trots det lyckades laget bärga tre viktiga poäng i toppstriden. Efter ett fint anfall kunde Sadio Mané göra 1-0 i den 26:e minuten.

Men Liverpools svårigheter fortsatte och det straffade sig till slut. Efter ett misstag i backlinjen kunde förre Liverpool-spelaren, Ryan Babel, rulla in bollen i öppet mål med dryga 20 minuter kvar av matchen.

I den 80:e minuten drogs Sadio Mané omkull i straffområdet när han försökte få tag i en retur och domaren blåste för straff. James Milner klev fram och satte 2-1 till Liverpool. Segern innebär att Liverpool nu leder Premier League två poäng före Manchester City som har en match mindre spelad.

Premier League

Fulham logo

Fulham

1 - 2

Liverpool logo

Liverpool

Craven Cottage, London
Publik: 25043
Domare: Craig Pawson

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.