Fredrik Ljungberg, assisterande tränare i Arsenal, varnades i förlusten mot Sheffield United. Foto: Bildbyrån/TT Nyhetsbyrån

Nykomlingen skrällslog Arsenal – Ljungberg varnad

Det går bra för nykomlingen Sheffield United i Premier League. På måndagen överraskade de då de slog storlaget Arsenal på hemmaplan och nu är de på den övre halvan i den engelska högstaserien.

Unge anfallaren Bukayo Saka föll i en duell på väg mot ett friläge – och Arsenal trodde att domaren Mike Dean skulle blåsa.

Det gjorde Dean. För frispark för Sheffield United och sedan gav han Saka en varning för filmning.

Något som blev för mycket för Fredrik Ljungberg, Arsenals assisterande tränare. Och Dean plockade upp det gula kortet igen. Det var hans första varning i Premier League sedan 2008 då han var spelare i West Ham.

Sheffield United vann med 1–0. Lys Mousset stötte från nära håll in segermålet efter en hörna i första halvlek.

Arsenal skapade några farliga chanser i första halvlek, men vägde lätt mot ett hårt arbetande, fysiskt Sheffield. Efter nio spelade omgångar är Arsenal femma och Sheffield U nia i tabellen.

Arkiv: Se när blinda 8-åringen får träffa Arsenalstjärnan (april 2019).