Alice Nilsson blev målskytt för Kristianstad. Foto: Bildbyrån

Oavgjort mellan Djurgården och Kristianstad

Det dröjde 72 minuter innan det blev mål i matchen mellan Djurgården och Kristianstad. Hemmalaget Djurgården fick straff i 85:e minuten och lagen åkte hem med en poäng var.

Det såg länge ut att bli mållöst när tabelltian Djurgårdens IF mötte femteplacerade Kristianstads DFF i Stockholm.

Men i 72:a minuten slog bortalagets lagkapten Alice Nilsson till och gav sitt lag ledningen. När Djurgårdens Portia Boakye blev neddragen i straffområdet i matchminut 85 var det ingen tvekan – straff till hemmalaget. Mittbacken Sheila van den Bulk klev fram och satte straffen i mål.

Flera chanser

Båda lagen hade ett antal målchanser i slutet av matchen, men mötet slutade 1-1.

Trots att det inte blev tre poäng i dag knappar Kristianstad ändå in på toppduon. Laget klättrar förbi Hammarby i tabellen och går upp på fjärdeplats. Även Djurgården tar sig ett steg upp till plats nio.