Osannolika dramat i Borås: Tre mål sista tre minuterna

Knappt en målchans i den första halvleken.

Men i den andra bjöd Norrby och Ljungskile på ett sanslöst drama i superettan med tre mål under matchens tre avslutande minuter.

– Det känns som en förlust, säger Alen Krasnici som kvitterade till 2-2 för Norrby i matchminut 93.

Efter att Albin Skoglund gav Ljungskile ledningen i matchminut 66 väntade en pressad period för gästerna i Borås när Norrby tryckte på för en kvittering.

Det skulle dröja fram till den 90:e matchminuten innan kvitteringen kom. Abdelrahman Saidi höll sig framme i en tilltrasslad situation fram till 1-1.

När Adam Rosén – inte ens en minut senare – åter gav Ljungskile ledningen, hade en galen avslutning ännu inte nått sin peak.

För Alen Krasnici, som blev målskytt i 3-0-segern mot GAIS tidigare, klev fram igen. Med ett matchur som hade tickat upp på 93, höll han sig framme och nickade in 2-2-bollen.

Därmed delad poäng i Borås.

”Känns som en förlust”

– Det var längesen det var så här svängigt, men det känns som en förlust. Vi har bollen i stort sett hela tiden och vi visste att de skulle ställa sig på egen planhalva. Men de gör första målet och sedan blir det uppförsbacke. Det är tungt nu, säger Krascnici till Dplay som hade hoppats på en seger.

Norrby placerar sig på en femteplats efter kvällens poäng. Ljungskile hittar vi precis över kvalplatserna i en både ung och haltande tabell.