James McCarthy bröt benet. Foto: Bildbyrån.

Otäcka skadan – Everton-mittfältaren bröt benet

Han försökte blockera ett skott i straffområdet. I nästa sekvens hade Evertons James McCarthy brutit benet och motståndaren Salomon Rondon fallit i tårar.

Everton tog i dag emot West Bromwich, men efter matchen låg fokus knappast på slutresultatet 1-1.

I den 58:e minuten skulle Evertons James McCarthy blockera Salomon Rondons skott och la fram sitt högerben.

Rondon tryckte av, men träffade benet och inte bollen. McCarthy föll till marken och vred sig i plågor – Rondon föll i tårar och var otröstlig.

Bildproducenten valde att inte visa repris på de otäcka bilderna och Everton bekräftar att det rör sig om dubbla frakturer i benet.

United vann utan svenskarna

Samtidigt tog Manchester United chansen att knappa in ytterligare på Manchester City, som nu har nio poängs försprång med en match mer spelad.

José Mourinhos mannar slog Burnley med 1-0 på bortaplan efter att Anthony Martial svept in bollen via ribban.

Victor Nilsson Lindelöf var inte uttagen i matchtruppen, samtidigt som Zlatan Ibrahimovic fortfarande är skadad.

Målfest i London

Även Arsenal tog tre poäng hemma mot Crystal Palace. Fyra mål i matchens första 22 minuter la grunden för en 4-1-seger.

Hemmalagets målskyttar hette Nacho Monreal, Alew Iwobi, Laurent Koscielny och Alexandre Lacazette, innan Luka Milivojevic reducerade.

Noterbart är att Petr Cech hållit nollan i 199 Premier League-matcher, flest i historien, men nummer 200 kom alltså inte i dag.