Messi var inte alltför glad över att bli utbytt när Paris SG jagade ett segermål. Foto: TT

PSG-tränaren om att Messi byttes ut: ”Han var okej med det”

Uppdaterad
Publicerad

Paris SG vann mot Lyon med 2-1 efter ett segermål på tilläggstid av Mauro Icardi. Den stora snackisen var att superstjärnan Leo Messi byttes ut med kvarten kvar och visade irritation.

– Han var okej med det, säger Paris SG-tränaren Mauricio Pochettino.

I den 76:e matchminuten byttes argentinaren, som väntar på att göra sitt första mål för Paris-laget, ut och när Mauricio Pochettino räckte ut handen mot honom såg Messi ut att vika undan och ge tränaren en lång blick på sin väg mot bänken.

– Det här är ett beslut som måste tas av tränaren. När det gäller hans reaktion frågade jag honom hur han tog det, han sa att han var okej. Det var allt. Det var vårt utbyte, säger Pochettino enligt Reuters.

Ligue 1

Storklubben Paris SG har överflödets förbannelse med en jättetrupp som rymmer tre lag.

– Jag tror att vi alla vet att vi har fantastiska spelare i den här 35-manna truppen. Endast elva kan spela, vi kan inte spela mer. Besluten i matchen fattas till det bästa för laget och varje spelare, säger Pochettino.

ARKIV: Messi debuterade i PSG:s bortaseger (29 augusti)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Ligue 1

Mer i ämnet