Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Samuel Eto'o till fysisk attack mot man utanför VM-arena

Uppdaterad
Publicerad

Samuel Eto'o har hamnat i blåsväder – efter att ha hamnat i fysiskt bråk med en man utanför arenan.

Klippet, som publicerats av tidningen La Opinion LA, sprids nu som en löpeld i sociala medier.

Nu ber han om ursäkt för attacken.

Det vari samband med Brasiliens seger över Sydkorea som Samuel Eto'o fångades på video när han gick till våldsam attack mot en man. Mannen, som uppges vara en algerisk youtuber, filmade Eto'o och ska då ha häcklat honom. Den tidigare storstjärnan tappade snabbt humöret, men hölls tillbaka av flera personer. Kameruniern sökte kort därefter upp mannen och gick då till fysisk attack och knäade mannen i ansiktet.

Infekterad match ska ligga bakom

Eto'o är på plats i Qatar i egenskap av förbundspresident för det kamerunska förbundet. Kamerun och Algeriet möttes i VM-kvalet och efter mötet var de sistnämnda upprörda efter domarinsatsen. Det uppges vara efter att mannen i fråga sade något om den matchen som bråket utbröt.

Fotbollsikonen ska inte ha velat prata med journalister efter händelsen. Kameruns fotbollsförbund har ännu inte kommenterat händelsen.

Senare på tisdagseftermiddagen twittrade Eto'o ut en ursäkt.

”Jag ber om ursäkt för att jag tappade humöret och reagerade på ett sätt som inte stämmer överens med min personlighet. Jag ber om ursäkt till allmänheten för den här olyckliga situationen”, skriver han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.