Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Schweiz fulltaligt inför Sverige-matchen

Uppdaterad
Publicerad

Efter all oro kring magsjukan i Schweiz landslag har nu samtliga spelare rest till arenan inför kvällens match mot Sverige.

Schweiz förbundskapten Nils Nielsen meddelade på tisdagens presskonferens att alla spelare utom en kunde följa med när det schweiziska landslaget reste till Sheffield inför EM-mötet med Sverige.

På onsdagsförmiddagen meddelade det schweiziska landslaget på Twitter att truppen inför kvällens match nu är fulltalig.

Fotbolls-EM

”Meriame Terchoun och de tre ledarna som i går inte kunde resa till Sheffield kommer ansluta till truppen i eftermiddag”, skriver de.

Terchoun satt på bänken matchen igenom i EM-premiären mot Portugal.

Tidigare i veckan meddelade Schweiz att nio spelare och elva ledare drabbats av magproblem, vilket medförde att bland annat måndagens träning fick ställas in.

– Vi vet att vi kommer att kunna ställa upp med elva, men jag vet ärligt talat inte hur många vi kan byta in. För de har inte kunnat träna, sade Nielsen på tisdagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Fotbolls-EM

Mer i ämnet