Ken Sema firar med Troy Deeney. Foto: TT

Semas första mål i Premier League

En mottagning med låret och direkt tillslag med vänsterfoten. Så gick det till när Ken Sema gjorde 3–2 för Watford mot Bournemouth, hans första mål i Premier League. Matchen slutade 3–3.

Ken Sema är på väg att etablera sig rejält i Premier League och Watford. I matchen borta mot Bournemouth gjorde han sitt första mål i Premier League. Hans anfallskollega Troy Deenay nickskarvade och Ken Sema tog emot i farten och sköt bollen från straffområdeslinjen, mellan två försvarare, i nät.

Målet betydde 3–2 i en väldigt målrik match som hade 3–3 redan i paus

Förre Östersundspelaren Ken Sema passade också till Deeneys 1–0.

Den andra halvleken blev inte lika spektakulär, och i den 71:a minuten byttes Ken Sema ut mot Will Hughes.