Semas poängsuccé fortsätter – assist när Watford vann. Foto: Bildbyrån

Semas poängsuccé fortsätter – assist när Watford vann

Ken Sema och Pontus Dahlberg kan se fram emot vidare spel i FA-cupen – men allt annat hade varit en skräll modell större.

Premier League-klubben Watford slog som väntat ut Woking.

Woking, som till vardags spelar i sjättedivisionen National League South, gjorde vad man kunde på hemmaplan men Watford vann med stabila 2–0 med en omstuvad startelva.

Ken Sema kom in i andra halvlek och spelade fram till Troy Deeneys mål medan Dahlberg följde matchen som reservmålvakt. Duon Deeney/Sema börjar bära frukt. När Sema gjorde mål mot Bournemouth assisterade just Deeney, och på Deeneys mål assisterade så klart Sema.

Två rejäla cupknallar bjöd dagen dock på.

City krossade Rotherham

Oldham, från fjärdeligan, avgjorde sent mot Premier League-klubben Fulham och vann med 2–1 på Craven Cottage. Matchhjälten? Callum Lang. Syndabocken? Aleksandar Mitrovic, som missade Fulhams straff i 84:e minuten när matchen stod 1–1.

Sheffield United, topplag i andraligan, förlorade (0–1) överraskande hemma mot Barnet från femtedivisionen.

Manchester City krossade Rotherham med 7–0 och för Pontus Jansson och hans Leeds är cupspelet över redan efter den tredje omgången. Queens Park Rangers vann på Loftus Road med 2–1.

Övriga resultat: Millwall–Hull 2–1 och Preston–Doncaster 1–3.